KÉZINYÁR                                                                                        
www.kezinyar.tuti.hu    "a balatoni kézilabdatábor honlapja   "  TÉGED VÁR A KÉZINYÁR"     
                                    

Sziasztok!
Itt az elmúlt két év eseményeit ismerhetitek meg írásokon és fényképeken keresztül.A 2006-os kézitábor képeit  a cikkek alatti linkekre kattitva láthatjátok../Sötétkék  aláhúzott szöveg-linkek/
A 2005-ös írások és fotók az oldal jobb felső sarkában ...................2006.július 27.


A "MAGYAR NŐI KÉZILABDA VÁLOGATOTT"  2006-ban is a "KÉZINYÁR" vendége........


A  magyar női kézilabda válogatott   fél napra  "átruccant " Keszthelyre.Németh András és Zsiga Gyula  által  irányított edzést  nagy érdeklődés  kisérte.
Óirási ajándék volt ez kicsiknek és nagyoknak!A sportág legjobbjaitól   kérdezhettek, akik a nagy meleg  és a hét megprobáltatásai  ellenére mosolyogva válaszoltak  érdeklődőiknek.Persze az autógrammgyűjtés is a programok között szerepelt.Nagyszerű élmény volt, ahogy a  "KÉZINYÁR" lakói  az edzés végén megrohamozták  a válogatott  játékosait.Gyorsan kiderült, hogy népszerűségben azért még mindig Pálinger Katalin és Görbicz Anita viszi a zt a bizonyos pálmaágat.Sajnos az álom , amely ezen a napon tényleg beteljesült, gyorsan elillant, de az élmény , az már kitörölhetetlen!.
Kitűnő hangulatban   zajlik a hazai nyár legnagyobb kézitáborának  program ja........

Elképesztő mekkora energia  és mozgásigény "költözőtt"  azokba a fiúkba, akik  2006-ban   negyedszer  vették birtokukba  a "KÉZINYÁR"  falait. Az már bizonyos,hogy a nagyedik turnus lakói sem térnek haza nagy élmények nélkül.
Kitűnő közösséggé forrott össze  a  három napja  érkezett gyereksereg.
A fáradtság ellenére/ami ugye teljesen természetes egy kézitáborban!/  nap mint nap bizonyítják  pályán kívüli képességeiket  is.

                                  


A "KÉZINYÁR" sztárvendége Pigniczki Krisztina és családja

Nagy meglepetés érte a táborozó kézilabdás lányokat, amikor Pigniczki Krisztina/Dunaferr SE/ a válogatott kézilabdázója harmadmagával megérkezett  Keszthelyre.Elbűvölő kislánya, aki most féléves,  édesapja karjaiban nagy türelemmel viselte, hogy Krisztina most nem vele foglalkozik.
Ezen a késő délutánon felidéződtek a "NAGY" állomások /Olimpiai ezüstérem,Világbajnoki ezüstérem,Európa -bajnok,Magyar Kupa Győztes,Magyar bajnok/-mintha most történt vola.....
Érződött a beszélgetéskor, hogy még mindig frissen élnek azok az élmények amelyeket  csak ezeken a világversenyeken lehet megszerezni.Abból a  szeretetből, amelyet Kriszti kapott a szurkolóktól, ezen a napon mi is kaptunk.Igaz könnycsepp formályában jutott el hozzánk, de aki ott volt és látta az soha nem felejti el ezt a pillanatot.Véget értek a strand és  teremkézilabda küzdelmei a második turnus résztvevőinek..........

Nagy küzdelmet és jó játékot  hozott az a házi bajnokság ,amelyet  a "KÉZINYÁR"  vezetése szervezett  Keszthelyen.A Csokonai VMK ill. a városi strand helyszíneken zajló forró légkörű küzdelmeket teremben  és homomkon  egyaránt az  időseknél a Sipos Attila,Jakab Claudio Norbert,Gál Roland,Kovács István,Répási Szilveszter,Auth Márton,Varga László,  míg a fiatalabb korsztályban  Sztop Miklós,Paál Csaba,Szipli Norbert, Tóth Péter,Koller Tamás, Kotormán Dániel, Farkas Lázár összeállítású csapatok nyerték.


Jelen és a jövő nagy játékosainak  találkozása a táborban

Igazán nem panaszkodhatnak  a tábor lakói , hogy eseménytelenül telnek napjaik a 8.KÉZINYÁR második turnusában.Válogatott kézilabdások látogatták meg  náluk is ifjabb sportoló társaikat.
Gulyás Péter/MKB Veszprém/ és Császár Gábor/Dunaferr SE/  szines "előadásukkal" ejtették ámulatba a kiváncsi  utódokat(?), hogy egy másik pillanatban  együtt nevetve  meséljék  humoros
történeteiket.A korosztályos válogatottságot végigjáró  kézisek, akik   ma-holnap meghatárorzói lesznek a felnőtt válogatottnak ,közvetlen , sportolóktól  megszokott könnyed stílusban beszéltek múltról, jelenről és a nagy célokról.Kézilabda válogatott a "KÉZINYÁR-ban

Keszthelyen folytatta a magyar serdülő férfi kézilabda válogatott felkészülését az augusztusi  Olimpiai Reménységek tornájára.Az ifj.Kiss Szilárd vezette legénység hat napot töltött el a "KÉZINYÁR 2006"  utánpótlás bázisában.A szakmai munka mellett  strandolás és strandkézilabdázás is szerepelt a válogatott programjában.
            
A  Balaton alakú medencében eltöltött pillanatok, a csúszdázások   gyorsan feledtették az edzés  fáradalmait, hogy aztán másnap megújult erővel  vágjanak neki a nap feladatainak.

A válogatott edzőjének munkáját  Id.Kiss Szilárd mesteredző,Galambos Attila  és Farkas Attila  edzők segítették.


KézinyáRock-Show  2006

A tábor életének jelentős eseménye volt az a könnyűzenei  műsor, amelyet a "KÉZINYÁR" lakói állítottak össze.
Az izzasztó edzések és strandkézilabda derbiket követően meggyőzően bizonyították a kézipalánták szinpadi képességeiket.Frenetikus hangulatot varázsló  kézisek  sokszor lenyügöző hangerővel varázsolták  maguk mellé a népes publikumot.

              

 

 
 
 11.Kézinyár


2009-KESZTHELY


2005-ös események
 
 
 
 
 
 
 
LINKAJÁNLÓ
 

EHF
Kézilabda közvetítésekMKSZg
DerbystarCornexi Rt.Keszthely


  

Meteorológiai előrejelzésÚTVONALTERVEZŐ

Magyarország                        
SZTÁRVENDÉGEINK KÉPCSARNOKA:
Vérten Orsolya

Kirschner Erika

Kenyeres Fanni

Pádár Ildikó

Németh András

Id.Kiss Szilárd

Görbicz Anita

Fehrling Bernadett

Skaliczki László

Szabó Edina
Fazekas Nándor,Éles József

Mezei Richárd

Pálinger Katalin

Perger Zsolt

Nagy Ivett

Siti Bea

Gáspár Gabriella

 


ELÉRHETŐSÉGEK

e
kezinyar@gmail.com

MSN
attigatti@hotmail.comGalambos Attila
06 20  491 7019
Ifj.Kiss Szilárd
06 30  991 8697
Kissné  Cziráki Rita
06 70 203 7288
Galambos Gyöngyi
06 20  491 2038Vicces fotók(?!)eXTReMe Tracker