qg
Levelezés:.
gatti24@freemail.hu
A „KAMASZDERBYSTAR” végeredménye:


1.”Pácolt Nyest”
2.”Kex”
3.”All Star-Lúbogarak”
4.”Babkonzerv”
5.”Balfácán” „Fradiasták”         
          

„Pácolt Nyest”


Keszthely.
Ez a város már három éve nagyon sok kézilabdás gyereknek adott és ad gyönyörű-felejthetetlen élményeket, hisz Attila és Szilárd igen magas fokon űzik e csapatsport edzőségét, ezzel nekünk sportot szerető gyerekeknek, mint már említettem, felejthetetlen emlékezetes perceket nyújtanak!
Mi mint az ötös csoport tagjai az alvóhelyünkkel kezdenénk.
A gárdánkban már többen voltak táborban, de ilyen hangulatos, tökéletes helyen még SOHA nem aludtunk, hisz egy sportcsarnokban töltjük az éjszakát. Kisebb szobákra felosztva, melyekben hat főre készített ágyak találhatók, ja és a faltól falig szőnyeg. Esténként többször is fegyelmezni kell a társaságot.Hogy mivel (?), azt edzőink döntik el, de a tapasztaltabbak, több számukra negatív eseménynek számító történeteket mondtak el./futás a város körül (?), fekvőtámasz, szökdelés) melyek hallatára nekünk is elcsuklik a hangunk, persze nem az elérzékenyüléstől…
Mi heten csak erről számolnánk be, hogy miért (?), azért, hogy a többi öt csapatnak is maradjon valami írni való …

2005-07-06. Keszthely

Sarmon Szabolcs, Tárkonyi Aurél, Antal László, Balogh Péter, Gönczöl Tamás, Markovics Bence, Kovács Gábor


             
„KEX”

Ez a harmadik kézilabda tábor, amelyet Galambos Attila és Kiss Szilárd rendez Keszthelyen.
Előtte már rendeztek Alsóörsön négyet. Ez a tábor azért jött létre, hogy azokkal, akik nem ismerik a játékot, megismertessék és az utánpótláscsapatokat, pedig fejlesszék. A táborba az ország bármely részéről érkezhetnek fiatalok. A tábor több turnusból áll, felváltva érkeznek fiú és leány csapatok. A hagyományokhoz híven a mi turnusunkba is érkezett sztárvendég, a Magyar Férfi Kézilabda Válogatott Szövetségi Kapitánya. Ő tartott nekünk egy-egy edzést.
A táborban egy átlagos nap úgy kezdődik, hogy reggel mindkét csoportnak tartanak egy-egy kemény edzést, amit nagyon szeretünk!:-)
Pozitívnak tartjuk még az edzők hozzáállását, a szemük előtt a fiatalok fejlődése lebeg és ezért mindent meg is, tesznek.
A negatív dolgok, közé tartozik az, hogy este lámpaoltás után csendben kell lenni, mert különben büntetést kap az egész részle.
Persze érthető, mert a jó edzésmunka alapja a pihentető elvás.
És baj még az, hogy a büfében nem olyan jó a kaja, de az étteremben viszont nagyon finom!
De a leges legjobb dolog az, hogy Keszthelyen nagyon szépek a csajok és ez is emeli a tábor szinvonalát!

2005-07-06.Keszthely

Kovács Zsolt,Varga Róbert,Szécsi Attila,Juhász Gergő,Mátravölgyi Patrik, Sinkó Dániel, Lako Balázs,Harangi Péter,Nagy Ábel,Szalóki Kristóf


„BABKONZERV”

Több óráig tart, míg elérünk ide, de az eddig tapasztaltak szerint megéri. Az edzések jól megdolgoztatnak. a strandkézi nagyon érdekes sport. Más szabályokból épül fel. Lényege a gyorsaság.a szobák általában hat főre vannak előkészítve.
Korainak tartjuk a takarodót és a hazajövetelek időpontját. Szerintünk az éjszakák azért ilyen zajosak, mert nem élhetik ki magukat a fiatalok. Az éjszaklai zajongások miatt, amikor már túl hangos, büntetést szoktunk kapni. Szegény „ártatlan” gyerekeket is megbüntetik. Pedig ők nem tesz sem.
Ja majdnem elfelejtettem-a KAJA! A koszt jó, elég finom csak a megrendelésével akadtak problémák. Jól meg van szervezve a tábor. Amíg megtehetjük addig biztosan minden évben, eljövünk!

2005-07-06. Keszthely
Kocsi Balázs, Tóth Dániel, Vattai Marci, Ráduly Arnold, Balázsovics Áron, Juhász Bence, Csanádi Arnold


„ALL STAR-LÚBOGARAK”

Mink igazi áll tar csapat vagyunk, hiszen tudunk írni és olvasni. Van 1 áll tar balszélsőnk, sőt kettő is. Van 1 tehetségesall tar irányítónk és két darab jobbszélső. És 1 beállónk, akiről jobb, ha nem beszélünk. Ja, meg 1 igazi padkoptatónk, névszerint-SZMÖTYI.
Na szóval, így öröm és boldogság ez a tábor.
Ezt még a se ronthatja el, hogy tegnap és valószínűsíthetően mais guggolni fogunk.
Amúgy a kaja is Áll Star. Tábori munkánkról annyit, hogy Áll Star. Jó volt a strandkézi, csak sajnos allergiásak vagyunk a homokra. Jók a programok. a mai edzés is fullos volt, hiszen All Star. Tudomásunkra jutott, hogy a PLER ifi megnyerte az IFI NBI-es BAJNOKSÁGOT!
GRATULÁLUNK!
És még annyit a szállásról, hogy All Star, bár elég furcsa itt a gravitáció, ennek jele az esti felfele eső flakontömegek.
Továbbá a fontosabb dolgokról. a kézilabdáról csak annyit, hogy  All Star. Azért jegyezzük meg, hogy a tábor ideje alatt egyéni tudásunk hatványozódik, valamint a csapat összjátékot is fejlesztik. Tehát ezért vagyunk mink ALL STARok. Jók a csajok!

2005-07-06. Keszthely

Mexicó, Szmötyi, Sz.Bence, V. Laci, MOloda, Gyuri„Balfácánok”

Ennek a tábornak a lényege, hogy az idejelentkező gyerekek fejlődjenek, új dolgokat tanuljanak és mindenek előtt, jól érezzék magukat.
Jónak tartjuk:
1. Videó elemzés
2. Strandkézi
3. Híres emberekkel találkozunk
4. Ismerkedés
5. Háromféle kaja közül választhatunk
Rossznak tarjuk:
1. Korai fekvés
A tábor nagyon jó főleg a strandkézi!
Szerintem jövőre is jövünk!

2005-07-06. Keszthely
Kállai Tódor, Németh Bence, Bóka Bendegúz, Kóródi Roland, Tatai Gábor, Bakos Gábor, Munkácsi Róbert, Téglási Zoltán
„FRADISTÁK”

Számunkra a kézilabda a világ, ezért is jöttünk ebbe a táborba. Nagyon szupi a város a strand, a csajok, az emberek és a kinézete miatt is.
Kedveljük edzőinket, Attila bácsit és Szilárdot, de azért esténként, amikor beindul a hülyéskedés és a gyermeki szórakozás, akkor nem annyira tartoznak a szivünk csücskébe…!
Persze ez csak vicc akkor is ugyanúgy az edzőink maradnak, akik a kézilabda rejtelmeibe vezetnek be minket. Egyébként imádjuk a strandkézit, az edzéseket, s még a kaja is elfogadható, mint az étteremben, mint pedig a büfében. Jónak mondható az alvóhelyünk hisz elcsatolt kis szobákban töltjük az éjszakát, se ebben a turnusban sajnos vagy nem sajnos éjfél után „lövik ki a pizsamát”.
Ezen kívül, amit még nem említettünk az a kupa meccsek, melyeknél izgalmas, színvonalas barátságos mérkőzések játszunk. Az utóbbi jelzőt a meccs jellegére írtuk és nem az összecsapások fajtájára gondoltunk.
Szerintünk ez a tábor igazi tábor, hangulatos, szórakoztató és végül, de nem utolsó sorban, programban is gazdag.
2005-07-06. Keszthely

Rontó Ákos, Vámosi Viktor, Borbély Ádám, Rédei Dávid, Auth Márton, Nagy Viktor, Kálmán Zoltán, Végel Tamás