KÉZINYÁR                                              

www.kezinyar.tuti.hu    "a balatoni kézilabdatábor honlapja  "TÉGED VÁR A KÉZINYÁR"

                                      
 


9. Kézinyár (Keszthely)

Az események pörögtek tovább…

 A szerdai ébredést követően a „nagyok” a strandkézilabdázásra lementek a keszthelyi Balaton-partra, a „kicsiknek” pedig edzést vezényeltek trénereink. Mindenki még az előző napi eseményekről beszélgetett.
 Szokatlan módon igen hűvösre fordult az idő, sajnos a kánikulai melegnek vége szakadt, beborult és hosszantartó esőzés következett. Szerencsére ez déltájt vált véglegessé, addig, még le tudtuk bonyolítani a strandolást. A délután folyamán kettéosztott pályákon, a szakadó eső miatt, a négy csoport két edzésben részesült. Az esti program, pedig a zenéé és az éneklésé volt. Ugyanis karaoke verseny, együttes, közös éneklés következett. Olyan veterán számok harsantak fel, mint például: Edda: Hűtlen vagy éppen Cserháti Zsuzsa: Porsche, szerelem, száguldás.
Csütörtökön, folytatódott a kézinyár kupa, már nagyobb iramban és élvezetesebb játékban. Az egész napos program fárasztónak tűnt, de belülről még sem  volt az. Végül a „nagyoknál” a „Kolbász” nevű gárda nyert 100%-osan (!), míg a „kicsiknél” a „Kézinyár” nevű alakulat tudhatta magáénak a képzeletbeli kupát. Az est kvíz és csoportos vetélkedővel folytatódott. Hat csapat került leosztásra, az ügyességi, gondolkodtató és tehetség kibontakoztató feladatokra. Jó hangulatba, nagy szurkolással, és izgalmakkal a finisben a „lilák” bizonyultak a legjobbnak.  A továbbiakban többen elmehettek engedéllyel a balatoni nyárban egy kis sétára. Visszaérkezve csodát láttunk, kezdett tisztaság és rend uralkodni a szobákban, edzőink felszólítása miatt. Hajnali egykor már csend uralkodott a csarnokban, egészen hajnalig.
Péntek – strandolás, búcsúzkodás, avagy egy év múlva ugyanitt…

Korán reggel beindult a takarítás, rendezkedés, csomagolás, illetve a hangos porszívó hang. Kijelenthetjük, hogy tisztaságban hagytuk el a Csokonai épületet, várva a lányokat a következő turnusra. A délelőtt még egy strandolással egybekötött, kellemes kézizést bonyolítottunk le. A közös ebédet már a búcsúzkodás jegyében folytattuk, majd a végső szedelőzködés a táborban. Mindenki szomorú, letört (fáradt), egy éven át szenvedtünk attól, hogy mikor lesz már nyár, mikor jön el július első napja, a kézinyár kezdése. Megéltük a rettentően jó kezdést és a még jobb folytatást. Sok barátot gyűjtöttünk, igen sokat bohémkodtunk, nevettünk és viccelődtünk, minden program élvezetes volt, játékos és szervezett. Köszönet jár edzőinknek és minden olyan embernek, szervezetnek, támogatónak, aki lehetővé tette a kilencedik kézinyár tábor leszervezését. Köszönjük Attila bá’ és köszönjük Szilárd bá’. Jövőre ugyanitt, ugyanígy, remélhetőleg együtt, veletek! 

Végel Tamás, táborlakó  


 


 
 
  


11.Kézinyár


2009-KESZTHELY


<  


ELÉRHETŐSÉGEK

e
kezinyar@gmail.com

MSN
attigatti@hotmail.com


 
Galambos Attila
06 20  491 7019
Ifj.Kiss Szilárd
06 30  991 8697
Kissné  Cziráki Rita
06 70 203 7288
Galambos Gyöngyi
06 20  491 2038